Terug naar Nieuws

Leerlingen Westerschool Bellingwolde zamelen oude elektrische apparaten in

Gepubliceerd op: , door: OBS Westerschool
Leerlingen Westerschool Bellingwolde zamelen oude elektrische apparaten in

(N.B.: Actie inmiddels afgelopen)

BELLINGWOLDE – De leerlingen van groep 7/8 van O.B.S. Westerschool Bellingwolde zamelen elektrische apparaten in. Zij kunnen hiermee een schoolreis winnen naar het Nemo Science Museum in Amsterdam. Hieronder hun oproep:

Wij zijn leerlingen van de Westerschool in Bellingwolde. We doen mee aan de E-wast race, dat is een recycleproject. Dat betekent dat we oude, elektrische apparaten inzamelen. We hebben al heel veel opgehaald. We zamelen in, omdat het slecht is voor de aarde om verschillende grondstoffen uit de grond te halen. Daarom moeten we gaan recyclen.

Mensen kunnen via de website www.ewasterace.nl apparaten aanmelden. Wij komen dan bij u langs om het op te halen. We strijden tegen 10 andere scholen. Als we winnen, kunnen we een schoolreis winnen naar het Nemo Science Museum in Amsterdam!

Groetjes, groep 7/8 van O.B.S. Westerschool Bellingwolde

 

(N.B.: Actie inmiddels afgelopen)

 

Kerstvakantie

Gepubliceerd door: OBS Westerschool
En dan is het jaar 2023 alweer bijna voorbij... Wat gaat de tijd snel. Het lijkt nog zo kort geleden dat we met het schooljaar zijn gestart en nu is het alweer kerstvakantie. De schoolweken vliegen…
 

🔸🔶Voorleeskampioen Westerschool 🔶🔸

Gepubliceerd door: OBS Westerschool
De schoolrondes zijn voorbij en de deadline om een 'Groep 8-kampioen' aan te melden is geweest. Namens de Westerschool is Tycho Willemsen gekozen tot winnaar. Van harte Tycho! 👍     &n…
 

OBS Westerschool

Directeur: Mischa Stolk

 

Hoofdweg 77
9695 AC Bellingwolde
0597-532374
obswesterschool@sooog.nl