Hallo allemaal, welkom op de pagina van groep 1.

Ik ben juf Nathalie en geef de kinderen les op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. De kinderen van groep 1 zijn vrij op vrijdag. We starten 's ochtends in de kring met de vaste rituelen zoals elkaar welkom heten, de dag, het woordje van de dag en sluiten de kring af met een kringactiviteit. Daarna mogen de kinderen kiezen uit diverse speel- en werkhoeken. In de klas hebben we ook een thema- en lettertafel, waarvoor de kinderen spulletjes van thuis mogen meenemen.
Iedere dag, wanneer het weer het toelaat, spelen we buiten met groep 2 op het kleuterplein met het pleinspeelgoed en er is ook een grote zandbak.
Op donderdagmiddag gaan we sporten in sporthal 'De Meet'. Deze bevindt zich op loopafstand van de school. We zijn dit schooljaar gestart met 11 leerlingen en gedurende het schooljaar zullen er meer 4-jarige kinderen bijkomen.

Foto's muzieklessen

Elke dinsdag, gedurende 10 weken, worden er muzieklessen aangeboden door d…

Foto's Kerst groep 1