Wij zijn groep 5 van de Westerschool in Bellingwolde. Van maandag t/m donderdag hebben we les van juf Paula en op vrijdag is juf Tytsia in onze klas.

We zijn dit jaar gestart met de nieuwe lesmethode Estafette. De werkboeken en leesboeken zien er allemaal heel aantrekkelijk uit! Naast spelling, rekenen, taal en lezen besteden we ook aandacht aan wereldoriëntatie ( aardrijkskunde, geschiedenis en natuur/techniek). We passen regelmatig coöperatieve werkvormen toe, om alle kinderen actief bij de les te betrekken. Daarnaast besteden we aandacht aan creatieve vakken zoals knutselen, tekenen en muziek van een vakdocent. Twee keer per week gaan we naar de gymanstieklesssen in de Meet. Dit is vlakbij en hier kunnen we lopend naar toe.

Ook gaan we dit jaar een aantal uitstapjes maken. Middeleeuws Ter Apel zijn we inmiddels al geweest. Dit was erg leuk en leerzaam. Verder bezoeken we in het kader van de geschiedenislessen het Hunebedcentrum in Borger en gaan we nog naar het Winschoter schooltheater.

We gaan er samen een gezellig en leerzaam schooljaar van maken!

Mocht u vragen hebben, dan mag u altijd bellen, mailen of na schooltijd even binnenlopen.

Hartelijke groeten van groep 5 en de juffen!

What do you want to do ?
New mail