Wij zijn groep 3 van Obs Westerschool in Bellingwolde. Onze juffen zijn juf Tytsia op maandag en de rest van de week is juf Mariska in de klas. Daarnaast help juf Annet, de onderwijsasssitent, ons ook in de klas op donderdag en vrijdag

Dit schooljaar zijn we begonnen met Veilig leren lezen kern Start en dat vinden we erg leuk. Sommige kinderen kunnen al lezen en zij lezen in de Zonversie van Veilig leren lezen. Schrijven leren we in blokletters en dat gaat al heel goed. Rekenen doen we met Wereld in Getallen en soms rekenen ook buiten en dat is superleuk! Natuurlijk gaan we ook tekenen, knutselen en spelen. En van juf Marloes krijgen we gymles.

We vinden het belangrijk dat iedereen zich fijn voelt in de groep en dat iedereen altijd mee mag doen met spelletjes. Dat staat ook in onze klassenafspraken.

Twee keer per jaar maken we een uitje, een keer naar het theater en het andere uitje is nog een verrassing. In juni gaan we op schoolreis en daar hebben we nu al zin in!

Maar eerst genieten we nu van alle nieuwe dingen in groep 3 en van het voorlezen van onze juffen. Ze zijn namelijk een superspannend boek aan het lezen van de Gorgels!

Groetjes van groep 3 en de juffen.