Hoi allemaal,

Wij zijn groep 6 van de Westerschool. We zijn een gezellige groep van (veel) jongens en (een paar) meisjes! Op maandag hebben we les van juf Sonja en de rest van de week is juf Bianca er. We leren erg veel in groep 6. Natuurlijk iedere dag lezen, rekenen, taal en spelling, maar ook aardrijkskunde, geschiedenis, Engels, verkeer, natuur en er is tijd voor knutselen en gymnastiek.

We vinden het fijn om samen te werken m.b.v. coöperatieve werkvormen, waarbij we natuurlijk ok nog van elkaar leren. Dat doen we bijvoorbeeld de oefening in een spelletje met ons tafelgroepje of we doen buiten een Zweeds renspel met de opdrachten van de les.

Soms is er ook even een momentje om elkaar beter te leren kennen. Dan pakken we "de Kletspot"erbij en hebben we het over allerlei onderwerpen. Of we draaien aan ons "Rad van fortuin" voor een spelletje ( energizer) tussendoor.

Heb jeof heeft u nog vragen? Bel of mail gerust even naar onze juffen!

Groetjes van groep 6