Samen met juf Maiska, juf Paula en juf Frederieke zijn wij groep 4: een gezellige groep van 17 kinderen. Op maandag,dinsdag en woensdag hebben we les van juf Frederieke en op donderdag en vrijdag wordt onze groep gesplitst in groep 3/4 en in groep 4/5. Groep 3/4 heeft op donderdag en vrijdag les van juf Mariska en groep 4/5 heeft op donderdag en vrijdag les van juf Paula.

In groep 4 krijgen we een aantal nieuwe vakken. Naast rekenen, spelling en schrijven zijn de vakken Estafette, taal en wereldoriëntatie nieuw. We leren over aardrijkskunde, geschiedenis en natuur/techniek. Tijdens de verschillende lessen werken we veel samen en helpen we elkaar zoveel mogelijk. Op deze manier leren we van elkaar en met  elkaar.

Natuurlijk krijgen we ook creatieve vakken, zoals knutselen en muziek. De muziekvakleerkracht vanuit de muziekschool komt eens in de twee weken bij ons in de klas. We hebben twee keer in de week, op maandag-en donderdagmiddag, gymnastiekles in de Meet. Hier gaan we lopend naar toe.

Dit schooljaar staan er een aantal uitjes op het programma en is er naast het harde werken in de klas, natuurlijk af en toe tijd om lekker te spelen met constructiematerialen, spelletjes en tekenmaterialen.

We gaan er samen een leuk, gezellig en vooral leerzaam schooljaar van maken!

Heeft u vragen? Bel, mail of loop gerust even binnen na schooltijd.

Groetjes van de kinderen van groep 4, juf Mariska, juf Paula en juf Frederieke

Zaalvoetbaltoernooi (PDF)