Hallo!

Wij zijn groep 4/5 van de Westerschool.

In onze klas zitten 28 kinderen, waarvan 20 kinderen in groep 4 en 8 kinderen in groep5.

Op maandag en dinsdag krijgen we les van juf Bianca en op woensdag, donderdag en vrijdag van juf Tytsia.

Op maandag starten we altijd met vertellen over onze belevenissen. Daarna gaan we hard aan de slag. We lezen uit leuke boeken, groep 4 rekent tot 100 en groep 5 al tot 1000!

Ook werken we aan taal en spelling. Twee keer per week doen we Nieuwsbegrip. Hierbij kijken we ook altijd naar het filmpje van het Jeugdjournaal.

Natuurlijk maken we ook tijd om te knutselen en te tekenen. Dit doen we op dinsdag en donderdag. Voor de gymnastieklessen gaan we naar de Meet, deze is op loopafstand. Maandag geeft juf Bianca gym en donderdag worden de gymnastieklessen verzorgd door de vakleerkracht gymnastiek, meester Jan.

Groep 4 is op vrijdagmiddag vrij. Groep 5 gaat dan wel naar school en werkt met juf Mariska aan Aardrijkskunde en Geschiedenis. Zij sluit de middag gezellig af met de groep door samen te knutselen.

Zaalvoetbaltoernooi (PDF)

Foto's schoolvoetbal

Zorgweek: Geheime buddy en tandenpoetsles

Deze week staat in het teken van de zorg: zorgen voor jezelf en elkaar.

Foto's muzieklessen

De leerlingen krijgen elke dinsdag muziekles. De lessen worden verzorgd do…