Ik ben juf Paula en samen met de kinderen zijn wij groep 4. We zitten met 20 kinderen in de klas.

De kinderen krijgen in groep 4 een aantal nieuwe vakken. Naast rekenen, spelling en schrijven zijn voor deze kinderen de vakken technisch lezen, taal en wereldoriëntatie nieuw. Dit jaar zijn wij gestart met de methode Argus Clou. We hebben dit ook voor groep 4 aangeschaft. De kinderen leren over aardrijkskunde, geschiedenis en natuur/techniek.

We besteden ook aandacht aan de creatieve vakken, zoals knutselen (2 x per week) en muziek (1 x per week). Natuurlijk mag de gymnastiekles (2 x per week) niet ontbreken! We gaan dit jaar twee keer een uitstapje maken, waarvan één keer naar het theater. Naast alle serieuze vakken mogen de kinderen af en toe lekker spelen met constructiematerialen, spelletjes en tekenmaterialen.

We gaan er een gezellig, leerzaam en leuk schooljaar van maken!

Mocht u vragen hebben dan mag u altijd bellen, mailen of u loopt na schooltijd even binnen.

Zaalvoetbaltoernooi (PDF)