Dit schooljaar bestaat groep 8 uit 20 kinderen. Een fijne groep qua omvang en omgang met elkaar!

We werken en leren in ons eigen lokaal in het Dollardgebouw en van maandag tot en met vrijdag krijgen we les van juf Marjan.

Dit schooljaar is anders dan alle voorgaande schooljaren: we krijgen te horen welke leerweg we gaan volgen op het middelbaar onderwijs. Zal het Vmbo, Havo of VWO worden? Dit gebeurt al vrij snel. In maart 2019 is in principe alles al rond. We gaan de komende tijd ons best doen om de mooiste persoonlijke resultaten neer te zetten. En dat is natuurlijk uniek per kind!

Verder zijn wel veel bezig met Cooperatief Leren in de klas. In teams, duo's en op klassenniveau werken we samen. Zo leren we van elkaar en met elkaar. We zorgen er voor dat iedereen is betrokken en besteden onze leertijd effectief. Ook leren we 'skills' die we later nodig hebben in het vervolgonderwijs.

Verder maken we gebruik van onze agenda en leren daardoor plannen. Ook kijken we goed naar onze persoonlijke leerdoelen en proberen deze te verbeteren. Tot slot zit het schooljaar vol met leerzame uitjes, open dagen van middelbare scholen en schoolkamp.

Kortom: Groep 8, een jaar om nooit te vergeten!